Saab 9-3 xenon look alike/väghållning

hej, jag undrar vilka lampor som är mest likt xenon och ändå är hållbara ? Min högra lampa på bilen lyser iåt vänster och även neråt så undrar även om någon kan veta vad problemet är där? Sen undrar jag Vilka fjädrar / dämpare jag ska ha för bäst väghållning samt sänkning? Är ganska okunnig inom bilar så alla tips tas emot.. tack på förhand / Jesper



Svar på inlägget: Saab 9-3 xenon look alike/väghållning



Ehm.. Jadu, det blir inte lätt att hjälpa dig Jesper. "Saab 9-3" tackar vi för men i alla fall jag skulle behöva liiiiiite mer information än så. 9-3an har gjorts i MÄNGDER av modeller från 1998-2012.


1999 2.0T ber om ursäkt jag glömde skriva det


Helt lugnt! Allt du behöver veta och vilka delar du ska ha hittar du på www.speedparts.se Klicka på din modell, så får du fram både orginal och eftermarknadsdelar till din bil. Hoppas det hjälpte!


http://www.xenonkungen.com/se/xenon/xen . lampa.html är det något att ha?





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka