Volvo 760 hjulhus krom går att få tag på eller att "tillverka" egna.

Hej, jag tycker Volvo 760 hjulhus krom lister är mycket snyggt och "clean" ut. Jag har kollat runt över allt och jag finner inga och ingen som säljer heller. Har sätt på Biltema att dem säljer krom lister http://biltema.se/sv/Bil---MC/Bil-tillb . ist-33531/ Dock vet jag inte hur resultatet blir genom att använda den från biltema någon som har erfarenhet av det? Då jag har en Volvo 940 ltt -96 som ni ser på min sida, så skulle jag tycka de skulle vara fränt med såna hjulhus lister som satt på 760, har inte sätt många/någon 940 med sådana lister så skulle tycka att de skulle vara lite fränt och ha sin egna stil på bilen och inte se ut som alla andra 940is.. Har sätt att vissa har dem "stora" kromliserna som man kan typ köpa på jula men dem ser ju inte lika bra ut ... http://home.swipnet.se/oldtimers/760GLE82Svart.JPG Ni vet säkert hur listerna ser ut men.



Svar på inlägget: Volvo 760 hjulhus krom går att få tag på eller att "tillverka" egna.



Kollat volvo? Man blir ibland förvånad över hur mycke roliga grejer som fortfarande går att köpa nytt. Handtagskromet finns iaf att köpa än


Har hört att dem har handtagskrom, men skulle vara otroligt om dem skulle ha kvar hjulhus krom Kanske går att skicka mail och kolla. Vad skulle du tycka annars med de på en 940?


Hitta dessa och de på minner om 760 krom, fast är till för dörrar. http://www.blueride.se/kromlist-x-4-p-1327.html


Personligen tycker jag hjulhuskrom, eller egentligen allt krom som "hängs" på i efterhand är ruskigt fult, förutom vissa fälgar då. Men alla tycker ju olika. Borde ju kunna gå att hitta på skroten kanske?


synd att du inte bodde lite närmre småland då jag har ett par såna liggandes som ja tänkte sätta på min bil men det har inte blitt av. men har du kollat på bildelsbasen? där brukar man kunna hitta rätt mycket saker kolla med volvo också, tillverkas rätt mycket saker än till dom gamla bilarna om du vill så kan jag ringa o kolla med dom imon?


Vill minnas att jag kollade upp på volvo att det tyvärr har utgått eller att de inte gick att köpa komplett


Jasså har du fyra stycken? sälja kanske? Har kollat men de är ingen som har..


mjo, de tror jag också dem har gjort..


Okej, ska testa och se hur de blir, ska kolla skroten också men tveksamt att dem har.. Har mk18 till 940in.





Haha detta var ett av de mest motsägelsefulla inlägg på gorg


haha, uppfattade fel..


Har för mig att jag har en uppsättning helt nya som ligger.... Intressant???


Ja, det är jag!





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka