Spacers 4-bult till 5-bult håller det?

Tjena! Sitter och tittar på fälgar och hittar mycket fint inom min budget men det är oftast 5 bults fälgar. Jag tänkte då om omvandlingspacers håller dessa eller funkar det inte? Läst att en del säger att det håller inte att omvandla till fler bult men tvärtom ska funka bra. Så jag vill veta om det är lugnt att köra på spacers eller om jag ska fortsätta leta efter 4x100 fälgar. Bilen det hela handlar om (Ifall det har betydelse) Är en Golf 2 Manhattan -89



Svar på inlägget: Spacers 4-bult till 5-bult håller det?



Klart det håller, men ett par vettiga kostar 1500-2000 kr. Och då får kan tänka bort 20 mm på ET måttet på nya fälgarna. Annars sticker det ut galet och går inte svänga. En liten golf väger ju som en skottkärra var inte orolig.


Okej det låter bra då. Det att man får räkna bort vet jag redan dock Haha jo en Golf är ju varken motorstark eller tung så det bör hålla tycker jag.


Ditt vridmoment kanske kör kaoz med spacern, eheheh


Haha munkar till spacers :p





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka