Flockning inredning s70

hej.. nån här som vet vad man behöver för att flocka inrednings detaljer. och hur man gör. aldrig hållt på med sånt så jag har ingen riktig koll på det. och vart man kan köpa grejjer som man behöver. tack på förhand.



Svar på inlägget: Flockning inredning s70



utrustning och dyl kostar mer än att lämna in det. Ska du flocka för andra? T och sök på google, där får du svar om hur det går till.


1500 - 2000 spänn för 2 dörrsidor och en instrument panel, 10 - 15 tusen för maskin + material.


Om du kan få grejerna till GBG så kan jag hjälpa dig med Flockning. För mer info använd PM. //Wallis


Ngn som flockar i Södra Sverige?,typ Skåne eller Blekinge eller Södra Småland??


skicka pm till Krille_hlm på detta forum.


jag kompletta kitt till salu. Allt man behöver ingår Flockmaskin. 5L lim. (Räcker till ca 10 kompletta bilinredningar) 5KG fiber, (Räcker till ca 10 kompletta bilinredningar) Limspruta dock kan man även använda en roller med fin rulle på.. Extramunstycken till flockmaskinen fär tex mindre eller större arbeten. Det är bara att välja färg på fibrerna man vill använda sedan applicera limmet på ytan man vill ha flockad sedan trycka på knappen som sitter på handflocken och röra ca 10-15cm ovanför ytan du applicerat limmet på. jag säljer dem här kitten för endast 5995kr ink moms. Mvh Akfdesign.se


Tjena, vad är det för fabrikat på maskinen?


JAg är mycket intresserad av ett kit kan dock inte komma i kontakt med dig genom din hemsida då denna inte fungerar. Kontakta mig snarast. Micke


Då jag vet vad kvalitetsgrejor kostar så kan inte det här vara nått vidare bra. Batteridriven antar jag? Mvh. David.





Vad gör det om den är batteri driven. Lättare att använda i en bil då. Det viktigaste är väl att den gör sitt jobb???


Så kan man se på saken om man vill. Men jag skulle ju inte flocka saker medans dom fortfarande sitter i bilen, men det är ju bara jag kanske.. Mvh. David.


Har fått ett pris på 8000.- på ett annat ställe, då är det inget kina skit utan maskinen tillverkad i england så det är inte så stor skillnad på priset på dessa båda.


Ja, men får du allt som han skrev här ovan i det priset? Bara maskinen för 8000 kr är ungefär vad en kvalitetsmaskin kostar, sen får man ju köpa till allt annat man behöver. Mvh. David.


Ja nästan lika mycket fick man och till och med extra aceton. Tycker inte man ska kasta skit på alla billiga grejor innan man provat de. Det är ungefär som att vi som kör tyskt skulle prata skit om alla franska bilar, det är oxå en stor prisskillnad inte sant??


Har han fler ? PMa gärna om du inte vill skriva det här ! Mvh Grimling


Hej det är kanske gammal tråd men jag letar efter en flockmaskin är det någon som har en ? eller vart kan man få tag på en. Mvh Arsen





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka