Corvette C4 1991 fälgstorlek??

Har tänt köpa dessa fälgar till min Corvette: http://www.corvette-wheels.com/c6-z06-b . -face.html De är ett par c6 z06 reproduktions fälgar. Ifall jag köper de som ska passa till min C4:a så jag jag Max ha 18" runt om, men jag skulle helst vilja ha 18" fram och 19" bak! till C5 modellen så kan man köpa lika dana fälgar med strlk 18x9.5 +57mm fram och 19x11 +64mm skulle dessa få plats på min Corvette helst utan spacers? Tack på förhand!



Svar på inlägget: Corvette C4 1991 fälgstorlek??



Tjenare Mannen!! Eftersom du har 17x9,5 275/40 både fram och bak kan jag tänka mig att du enbart behöver Spacers bak. Eftersom du ökar en tum fram och 2 bak så kan det vara lämpligt att ta smalare däck så du kör med tex 275/35 fram och 275/30 bak. Detta är då en smaksak på hur hårt man vill att det ska vara när man kör men även för att hålla däcken fria från skärmarna. Spacers används bara om fälgarna är så pass "djupa" så dom skulle ta i fjäderben etc på original fästena http://nordicaudi.com/index.php?url=ark . p&var= Kolla även denna sida och se om den kan hjälpa dig!





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka