Byta dioder i telefonen, Volvo S60.

Jag har lött dioder i stereon och i telefonen (+ lite till) men när jag kopplade ihop allt i bilen igen så lyste telefonens knappsats turkos. Så jag tog isär telefonen igen och såg att alla knappar är gröna i materialet, alltså inget filter som man kan ta bort. Jag vill ju inte ha en turkos telefon när resten av inredningen lyser blått Är det någon som har/haft samma problem, som har någon lösning?



Svar på inlägget: Byta dioder i telefonen, Volvo S60.



... om jag tar bort telefonen, kommer jag då att få en felkod?


slå bort själva plast biten som gör så det lyser turkos, elr skär ur! annars får du köpa starkare led lampor


jag tänkte det först men hela knappen är grön, så om jag tar bort det gröna så har jag ingen knapp kvar!


Okej, färg borttagning? Eller leta efter nått som liknar knappen som du byter ut! Elr så köper du lampor som gör så att det kommer att lysa blått, (TEX gult + rött = brunt, vet inte vad det blir igentligen men bara ett exempel).


Jo får väl bli att experimentera med någon annan färg på dioderna, men kommer nog inte att få samma färg som på stereon. Eller om man skulle klippa ut något färgpapper och sätta i knapparna.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka