C30 T5 Tips på fälgar

Hej, funderar på vad jag ska ha för fälgar 18", någon som har något bra tips? helt öppen för förslag Cosmic Vit med Java brunt kjolpaket, kan kolla på sidan hur den ser ut. Tack



Svar på inlägget: C30 T5 Tips på fälgar



Kanske ett "trist" tips men Volvos egna Odysseus 8x18" borde se bra ut på C30, tycker de passar bra på S80 tex. Eller AEZ Phoenix kanske kan vara något: (Finns i mörkare variant också).


Phoenix en var ju snygga, svarta också. finns de något bra ställe att köpa dem billigt på?


Bra fråga. Tror nog att de flesta "större" fälgfirmorna (med webb-butiker) säljer dessa så det går nog att surfa runt lite och jämföra.


http://www.garaget.org/?car=92954&image=1529455 Tycker dessa är riktigt snygga!


volvo persus


ah de är snygga gillar dem också, men vill ha något annat dock, kollat lite på olika sidor finn så mycket svårt att välja, funderar på svarta, hade nog blivit snyggt med de java bruna kjolpaketet.


På bilia i Malmö står en kolfiberdraperad C30.. Den har Nått liknande Dotz Roadster.. http://www.gummihuset.se/Product/Produc . mp;id=5846 Galet snyggt på en C30 om du frågar mig!


Lite halvklassisk design också så dom fälgarna lär väl inte bli "omoderna" direkt heller


ne dom var snygga, men de mönstret är väl lite tråkigt, finns ju överallt men de ligger med på listan





Har precis köpt nya till min via gummihuset tröttnade på atreus!


hihi





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka