Bygge/köp av radioskonsoll till Crown Victoria

Tjena! Jag har ju nyligen köpt mig en Ford Crown Victoria -07 P71 från USA. Eftersom jag är radioamatör så ska jag ju självklart skaffa mig en låda/radiokonsoll i mellan säterna så att jag kan montera radios och dyligt på så det ser snyggt ut. Funderar på att antingen köpa en från ebay/affär nånstans eller bygga en själv. Försökt kolla lite på ebay men dem konsollerna jag hittat där som jag tyckte såg bra ut såldes bara inom USA/Kanada tyvärr. Jag skulle behöva hjälp att hitta en konsoll jag kan köpa eller någon slags ritning som jag kan bygga efter som passar i bilen. Också om ni vet något svenskt företag (helst i GBG området. 10mils radie) som kanske custom bygger sådan. Har hört av någon att det ska finnas något företag som gör typ konsoller till taxi bilarna fast han visste dock inte vad företaget heter. Här är några exempel på hur jag vill att den ska vara. Det skall va lite tippat bakåt så det är lätt att trycka på knappar och läsa displayer på radion. Om möjligt så vill jag ha armstöd också på konsollen. Så här ser golvet ut mellan säterna utan något där. Dock så har jag en "luddig" matta och inte utav plast. Tack på förhand och hoppas på många svar och hett ämne.



Svar på inlägget: Bygge/köp av radioskonsoll till Crown Victoria



Det var en ganska lustig tid att posta en tråd på..men..hoppas du får några vettiga svar i alla fall. För länge sen - läs några datorkrascher sedan - så hade jag en sida tillagd som favorit, där det bland annat fanns en massa sådant som du förmodligen är ute efter. Den sidan skeppade även till Europa minns jag..men vad den hette minns jag tyvärr inte. Fanns dock en massa godis där. Lycka till!


E man nattmänniska så e man. Då är du lika lustig o sitta här o kolla vid denna tid. Hahaha, skämt åtsido! Fan det va ju synd då men om det slår en pling i huvudet va den hette så tjoa till! Alla tips är bättre än inget!


Kom nyss hem från jobbet så därför jag kikade in den här tiden, haha. Var faktiskt en härifrån Garaget som tipsade mig om sidan. Får se om jag kommer på vem det var..eller vänta nu.. Nu när jag tänker efter så har jag för mig att det var denne användare; http://www.garaget.org/magnus1977 Inte säker dock, men han verkar ju veta vart man får tag i grejer.


Ok tackar! Skicka precis ett mail till honom och väntar på svar. Gjorde min bil precis online också med bilder på ögonstenen.


Såg det. En riktig drömbil. Hoppas du finner det du söker!


Har skickat dig ett meddelande!





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka