Slotmags fälgar med mikroskopiska sprickor, värda att fixa till?

Tja, har 4 st 14 tum slotmagsfälgar med bultcirkel 5/108 som var tänkt att ha på 164an. Men några av fälgarna har små mikroskopiska sprickor i sig, så undrar vad de kan tänkas kosta att lämna in dom hos nån som kan svetsa i aluminium, och om dom är värt det?



Svar på inlägget: Slotmags fälgar med mikroskopiska sprickor, värda att fixa till?



Slotmags av äkta modell är för det första inte tillverkade av aluminium, utan av en blandning av aluminium och magnesium. Magnesium är så gott som omöjligt att svetsa i då det brinner utan syre, vissa kan dock. Det som ser ut som sprickor kan lika gärna vara spår efter gjutningen. Ta gärna en bild och visa vad du menar.


Är osäker på hur det är med äktheten då dom legat o dammat i ett hörn i 4 år. Men ska ta fram dom o ta en bild på sprickorna, vet dock att dom är gjorda sent 70 tal så borde vara magnesium då?





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka