Passar en m3 e46 front till en 323i e46 -98?!

Hej! Jag undrar om en m3 e46 front passar till min 323i Sedan -98 e46?? Tack på förhand



Svar på inlägget: Passar en m3 e46 front till en 323i e46 -98?!



Den passar. Möjligen får du ändra lite på luftintagen till bromsarna. Men m3 fronten måste vara gjord för sedan, coupe modellen passar inte.


du är säker på det? Min är sedan..vadå skulle inte m3fronten passa coupe modellen??


En m3 front som kommer direkt från m3:an passar inte. Men det finns m3-frontar som passar din sedan. Här är ett exempel:http://www.stylingshopen.com/?p=product . ct=5323296


Har hittat en M3 front som kommer direkt från en m3, Själv har jag en BMW e46 320i -99 sedan. tror ni en m3 front passar utan problem? Mvh


Den passar inte rakt på om den kommer från en Coupe. Det som skiljer är skärmarna. Coupe har även andra lampor jämfört med Sedan och Touring som är samma.


Okeej! Tack för svaret!


Infästningarna skiljer också! Äkta m3 "klickas" fast medans vanliga e46 har bultarna upp genom krockbalken. Som förövrigt är i kevlar(?) på m3.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka