Någon som har handlat hos http://stylabilen.nu?

Någon som kan berätta lite mer om dem, om det är säkert att handla där m.m.



Svar på inlägget: Någon som har handlat hos http://stylabilen.nu?



Hur gick det? Handlade du där? Jag har lagt en order där och försöker nu få kontakt med företaget utan att lyckas. Jag har mejlat flera gånger med början för en vecka sedan. Och har fått tag på ett telefonnummer som inre är i bruk. Som tur är valde jag faktura betalning genom Klarna så jag kan inte bli blåst på pengar. Kontakt uppgifterna Klarna hade var också det numret som inte är i bruk.


Nä det blev inget där faktiskt då jag var osäker om det var ok företag. Hur går det för dig??


Okej. Nja går väl sådär. Nu lyckades jag få tag på ägarens namn och hans privata mobilnummer. Men såklart inget svar. Hittade honom här pp garaget också, tänkte skicka ett pm så får vi se om han behagar att svara på det:-) Men som jag skrev så valde jag faktura betalning, så jag är ju ganska safe.


Hehe det låter ju bra då är du inte lurad på något sätt


Skickade Pm till ägaren häf på garaget också. Och nu svarade han faktiskt via mejlen:-) Han påstår att mina grejer skickades iväg i tisdags, och att dom kommer vara hos mig på onsdag, va fan kör dom ut grejerna med flakmoped då eller?? Men enligt honom tar det så långt tid, även när grejerna finns "i lager". Tror bara de är bullshit, han skickar säkert inte ens grejerna förrän måndag, då är onsdag mer rimlig leveranstid. Vi får väl se när dom dyker upp:-)





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka