Adapterkablage för byte strålkastare v70n

Svar från V-parts "Tyvärr finns det inget färdigt kablage, men jag har tänkt att fixa det så fort jag har lite tid över. Då kommer jag att lägga upp en lite instruktion på hur man göra detta på våran hemsida. Så det kommer, men du får bara vänta lite;)"



Svar på inlägget: Adapterkablage för byte strålkastare v70n



http://www.jagrullar.se/forum/viewtopic.php?t=10401 Här har du i bild och text hur man går till väga


Heya, får se om det finns någon kvar som är aktiv här. Undrar om någon fick reda på art nr på strålkastare ?. jag vill inte göra som han på länken gjort, eftersom jag skall montera xenon 06 lyktor på min 01. så måste jag byta te original när den besiktigas. så jag vill göra en snabb koppling. med andra ord, jag behöver få tag på vad kontakten heter som man kopplar in till strålkastarna, alltså Honan ifrån bilen. Volvo vägrar att hjälpa ("dem kan ej") och skroten har ingen aning om vad jag snackar om. det enda jag vill ha är kontakt delen (art nr) så jag kan beställa den delen å koppla hur jag vill Vore tacksam för svar Mvh Zenet


Med artnr kan jag inte hjälpa dig, avinstallera VIDA för någon vecka sen, men ja har däremot ett volvo kablage du kan få köpa om du vill....men du kan väll skarva på detta och få en "y-kabel" så du kan skifta snabbt och enkelt bara genom att skifta kontakt??


Sry för sent svar ^^. jag gjorde egna adapter kablar ist. köpte hanen som sitter original på 01-04. och klippte om kablarna ifrån kabelstammen på 05-08 lyktorna ^^ så inte en enda kabel klippt i bilen, och har gjort så kablarna passar rakt på i gamla kontakterna ^^ (btw efter bytt shunten å, så fungerar dem klockrent!!)





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka