Skyline R34 GTT stötfångare

Hej. Jag är förhoppningsvis snart ägare till en Skyline R34 GTT, och jag har planer på att byta ut motorhuven till en Seibon kolfiberhuv. Då GTT har något längre huv än GTR, så undrar jag lite på vad för nått man kan finna. Jag har tittat runt lite på de olika svenska mod-shopparna, men finner inget som faller mej i smaken. Eller så är de förbaskat låga. Det är nämligen så att jag vill inte förlora för mycket frigång fram gämfört med orginalet, då jag ibland måste åka på vägar med gupp och ojämnt underlag, ibland kanske nån lite högre kant. Då riskerar man ju skada de låga eftermarknadsstötfångare jag sett hittils.. Jag är i första hand ute efter något som har ungefär samma höjd som orginalet, utseende kan man titta på när man väl funnit en sådan. De få stötfångare jag funnit till en GTT-huv har alla varit låga de också. Hoppas det finns folk här som besitter större kunskap och erfarenhet som kan hjälpa mej hitta en passande stötfångare. MVH, grimm



Svar på inlägget: Skyline R34 GTT stötfångare



Nu är jag kanske heeeelt ute och cyklar, men skulle det inte funka om du byter till en GTR-huv och en GTR-stötfångare? Själv gillar jag GTR originalfronten, men det är nog kanske inte alls vad du är ute efter?


Jodå, jag gillar orginalfronten från GTR också, den är riktigt snygg då den är lagomt aggresiv utan att bli extrem på något sätt, men har inte den en rätt låg läpp på undersidan? Jag kanske oroar mej i onödan, men på bilder med diverse kjolpaket ser de så himla låga ut jämt. Kanske för att bilarna är sänkta? Det jag vill kunna göra är köra på en icke asfalterad skogsväg som har en del kullar och inte alltid är i bästa skick (men går bra med vilken bruksbil som hellst, behöver knappast nån ovanlig hög markfrigång) då jag har en god kamrat som bor längs en sådan väg.


Kan byta min impul front mot din original skiljer knappt nåt i höjd på dom


Vilken impul front skulle det vara frågan om? Tittade på din bil, vilken för övrigt var väldigt fin i rött, och där är det just så att den är anpassad till GTT-huven, om det är den som sitter på bilen du talar om?


det är fronten på min röda ja


Då funkar det bara med en kolfiberhuv till just GTT och då kan jag lika gärna behålla orginalet, men tack ändå.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka