Blästra/pulverlacka fälgar? (Helsingborg)

Hej! Jag har nyligen skaffat en bubbla av 73 års modell. Nu är det snart dags att dra fram sommardäcken, men fälgarna har en (rätt så taskig) svart garagelack sedan den förra ägaren. Jag skulle gärna vilja blästra/pulverlacka dem vita, men har varken kunskap eller redskap, och tänkte därför höra efter här om någon känner till nån bra lackerare hyfsat nära Helsingborg. Jag kollade upp Fälgfixarna, men deras priser var lite väl höga för min smak. Har hört om folk som har fått sina fälgar blästrade/pulverlackade för allt mellan 1000-1600:- för alla 4, och därför tänkte jag höra lite med er, om ni vet något ställe i närheten där de gör ett bra jobb för en liknande summa. Sedan har de rätt så nya sommardäck på, kan man ta av de på plats och kränga på de igen sen efteråt? Eller måste jag göra det nån annanstans först? Tack!



Svar på inlägget: Blästra/pulverlacka fälgar? (Helsingborg)



Här kostar det 100kr/fälg för blästring och 100kr/fälg för valfri pulverlack. Då har du något att jämföra med iallafall:-)





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka