Helfoliering i Göteborg

Vet att det säkert redan finns trådar om detta men hittar ingen aktuell som passade mig. Jag letar efter nått företag i Göteborgsområdet som kan helfoliera mig bil. Självklart vill jag ha det till ett bra pris men jag vill heller inte att nån pajas sak göra det som skär sönder lacken för mig, nej det ska vara proffs som lämnar garanti på jobbet. Det hade även varit kanon om de kunde erbjuda ränteir avbetalning via tex klarna. Nån som har några förslag? Tack på förhand.



Svar på inlägget: Helfoliering i Göteborg



Jag kan rekommendera AJS Reklam i Högsbo industriområde http://ajsreklam.se/personal/ Ring och snacka med Richard! Har köpt en del dekaler av honom genom åren och även sett kundbilar dom haft inne och just helfolierat och det har alltid sett riktigt bra ut. Jag har dock ingen aning om vad det kostar hos dom med en helfoliering. Offtopic så kan det va dej jag mötte på dag hammarsköldsleden tidigare i veckan? För så många gula Leoner med svart på huven kan det ju inte rulla i Göteborg?


Tack, då ska jag kontakta dem. Jag kör ofta på hammarsköldsleden så det är stor risk att det var jag Fler förslag mottages gärna.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka