Funderingar runt vingar

Blev stoppad i helgen av polisen Dom sa att jag inte fick ha vingen jag ha på min skyline, för att den har konsoler en bit in. För den måste tydligen vara byggda som tillexempel evo orginal vinge Måste tillägga att dom va mycket trevliga, ville inte sätta dit mig på något sätt utan bara informera. Jag vet att man inte få sätta vilken vinge som helst på bilen, men stämmer det som dom sa?



Svar på inlägget: Funderingar runt vingar



Ja, det stämmer. Sen finns det dessutom krav på hur hög och hård en vinge får vara.


Hej Den vingen som du har på bilderna på din skyline är olaglig då man kan fastna i den vid en ev olycka. En vinge får inte ha utstickande delar,inte a vassa hörn,inte ha öppna hörn(så som du själv sagt).mm mm All vingar måste vara "slutna " mot karossen ..undantag finns säkert..tillexempal peugeot 406 mi16 som har en vinge som faktikst glipar lite mot karossen fast där är ju iofs hörnen mjukt rundarde samr nedåtböjda. Finns otroligt mycket att läsa om vingprofiler mm.


okey då vet jag de:) tack för hjälpen!!





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka