Ta bort STI märke på grillen?

Tjena! Ganska ny här! Jag har en STI 08:a och har tagit bort alla emblem på bakluckan men ska ta bort "sti" märket fram som sitter i grillen. Försökte ta bort grillen vilket jag snabbt förstod att det inte skulle lyckas utan att plocka bort hela stötfångaren. Någon av er som plockat bort emblemet och har en jäkligt smidig lösning som ej riskerar att skada grillen m.m.? Annars får jag plocka bort stötfångaren men det känns j*vligt onödigt, det måste gå att få bort på något smidigare sätt? har googlat! men ej funnit något smart som jag inte redan vet eller testat... Ha det! **bilder kommer**



Svar på inlägget: Ta bort STI märke på grillen?



varför vill man ta bort emblemet om jag får fråga? STI är något man vill visa upp ju


Det ska se "Clean:t" ut! Alla som har "koll" ser endå vad det är för bil! ellerhur? Som att det skulle behöva stå "evo x" på en Mitsubishi Evo X.... Man ser vad det är för kärra!


Jag undra detsamma... men lycka till


kolla på www.subaruclub.se/forum , någon där kanske vet.


Japp, okej kollar där om det inte löser sig självt. Ska försöka fixa detta under tisdagen... Så det löser sig, tänkte bara om någon hade en snabblösning! Vet hur jag ska göra men det är så jävla bökigt när man inte har egen lyft m.m.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka