Sport stolar till honda civic eg 93

hej söker hjälp om var man kan hitta modell anpassade glid skenor till sport stolar.



Svar på inlägget: Sport stolar till honda civic eg 93



google civic eg seat rails


Fins det ingen i sverige som har dom hittar bara från usa och uk vet knappt om dom e godkända på bilprovningen


Byggde mina egna till förarstolen, sbp har inte frågat om det än. sen hänger det hela på vilka stolar du ska ha. Hade du nöjt dig med äldre recaro stolar så finns det Honda originalfästen att få tag på som sitter i Integra DC2 då dem hade recaro som standardsäten fram.


Jag vill ha nya shyssta stolar men alla svenska sider har bara universal och det betyder ombyggnad och jag som aldrig gjort det innan kan inte och jag vill inte få en 2 på det


Är nog ingen bra ide att gör det själv då. Visst. besiktningen kan ju gnälla om det inte är ordentligt byggt. Mina skenor byggde jag av att slakta skenor från eg och evo 3, och sen svetsa ihop till ett fungerande par. Men du kan ju leta reda på ett par Röda recaro. Bolt on om skenorna ingår. annars ligger skenorna på 1500kr om jag inte har fel.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka