Bakljus 740 ''klossmodellen'' med vita blinkers!

Efter att jag läst alla gamla trådar utan att hitta något vettigt, så undrar jag om någon har moddat dit vita blinkers och fått det att se bra ut, och har något bra tips för hur man ska gå till väga. vet att det fanns att köpa lösa runt-07(?) men dom slutade med det och efter det har det inte funnits att få tag på? så det enda är väll att försöka göra egna.. vore roligt att ha något som var lite mer ovanligt än vita -90 lampor som är enda alternativet just nu. alla tips och fantasier är välkomna!



Svar på inlägget: Bakljus 740 ''klossmodellen'' med vita blinkers!



orangea blinkers är väl rätt ovanligt nu för tiden


Precis. Våga köra med orangea i stället.


tjena, jo dom tillverkades under 2 månader 2006 har jag för mig men sedan började "hova" ljusen produceras (90:ans med vita blinkers) så dom är svåra och få tag i, endel brukar ta plasten från lysrörsamaturer och värma å böja men vet ej om det blir så bra och det sägs att de ska börja tillverka dem igen men då kommer vartenda jävel åka med dom, visst snyggt men inte lika speciellt . Mvh


Jo, men vita är jävligt mycket mer ovanliga, därför, tycker jag det hade varit roligt att ha något som är ''unikt''


Vparts gjorde dom när han hette radicast hör med dom.


Japp, men de lär ju inte ha några kvar efter 7 år


Han kanske kan göra några om han får tillräckligt många beställare. Han skulle kunna tänka sig att gjuta upp helvita bakljus tiil volvo 140 67-72 för ett par år sen, men då ville han ha en order på minst 25 st par ljus.


jag handlade vita klossljus förrförra veckan. De dyker upp titt som tätt på blocket och facebook, bara att handla om man har lusten





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka