Ang företagsnamn på bilen

Tjenare! Har länge funderat på att det skulle varit lite fräckt att trycka på en massa gumball 3000 dekaler på bilen, göra en kopia av alla reklamer dom har på sina bilar. Vet lite töntigt också men tycker det ser fräckt ut med dessa. Men då till huvudfrågan, om man tänker efter så om vi säger att jag tar Betsafe.com loggan och har den på bilen eller varför inte själva Gumball loggan, bryter jag mot copyright lagen då? Jag använder ju deras logga utan tillåtelse? Är väl kanske inget jag kommer göra, då det är att kasta en massa pengar i onödan för man lär ju tröttna på att bilen ser ut som en reklampelare men bara en tanke som slog mig.



Svar på inlägget: Ang företagsnamn på bilen



Varför inte istället höra av dig till företagen och be att få dekaler? Då bryter du inte mot några lagar och bestämmelser samt slipper även betala för att göra reklam(!) för företagen... //Brådhis


Ja juste tänkte inte så långt haha, men det lär dom ju inte tacka nej till så länge man inte kör runt med en allt för skrotig bil. Måste testast!





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka