S40 Framläpp

Hej Jag skulle behöva hjälp med att identifera läppar som sitter på en S40. http://www.garaget.org/?car=44677&image=382227 Jag har försökt kontakta honom men han har inte varit inne på typ 6 mån så jag tvivlar på att jag kommer att få ett svar från han. Har även försökt och leta efter liknande genom bland annat google utan någon resultat. Jag lyckas bara hitta läpparna som finns och köpa från bilia som man ser på varenda s40. Jag skulle vara tacksam om någon kan tala om var man kan köpa dessa.



Svar på inlägget: S40 Framläpp



Han har angivit "sam" som exteriör styling. Sam = Sam Bilmode (samsteffansson.se) http://www.samsteffansson.se/PRODUCTS.A . GE=SV#2365 Gå in på den länken, scrolla ner till "Utvändig Styling & Belysning". Klicka på den vänstra bilden (kamera-ikonen) bredvid ' 95088241 Framspoiler -2007 ' Rätt säker på att det är den han har på.


Japp det var exakt dom jag letade efter. Tusen tack för hjälpen!





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka