Går det köpa ny pilotinredning till 9000?

Tja, jag undrar om de är någon som vet om det går att köpa nytt skinn till pilotinredningen, säg att man har svarta men vill ha beiga, om de går att köpa nytt skinn bara och klä över, (om de finns längre) Skulle vilja ha beiga pilotinredningen i min saab.. Tacksam för svar.



Svar på inlägget: Går det köpa ny pilotinredning till 9000?



Tror inte det finns nytt o köpa men finns ju företag som färgar om och får dom i nyskick. Tex colorglo


Okej, det visste jag faktiskt inte! eller så får man kanske hitta någon bra bilklädsel firma som kan sy nya i så fall.. tack för svaret


Hör med din auktoriserade Saab-återförsäljare. Kan säkert vara lite knixigt eftersom Saab gått i konkurs, men jag kan till exempel utan problem få tag på ny skinninredning till min 22år gamla Volvo, på just Volvo. Så med lite tur kanske dem kan lösa det åt dig


Om inredningen fanns innan konkursen finns den nu med, SAAB Parts finns kvar. Om du inte vill klä kanske det går att hitta en fin inredning på skroten till en vettig peng.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka