Japsdämpare v40 t4

Tjääna, bytte en pizza mot en japsdämpare på fyllan och fick suget att slänga på den på min v40. Frågan lyder då: behövs det kapas och svetsas eller skruvas fd dämpare av och den nya fästs med klammor? har inte kollat under så har ingen aning om hur det ser ut och orkar inte promenera 500 meter till garaget Tänkte också lackera inredningen i bilen (all plast) och ville ha lite tips på färg. Bilen är silver så kanske blir snyggast med silver? tyck till lite!



Svar på inlägget: Japsdämpare v40 t4



Svar 1: Ja. Det behövs förmodligen både kapas och användas klammor. Är det originalavgassystem så lär det även behövas stegmuff/ar. Svar 2: All plast? Menar du verkligen ALL plast? Det blir en jäkla massa plast i så fall. Men om du menar inläggen som brukar vara i själva inredningen så..visst..silver brukar funka i dom flesta lägen..


Fråga 2 Du kan ta en titt på min s40 där e det silver på plastinläggen


Ursäkta att jag var otydlig angående plasten, menade så här: http://www.garaget.org/mypage/gallery_i . ge=1655134





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka