USA Blinkers S60 -07

Hej, jag har sett att det finns lite andra trådar om just detta men dem jag hittat har handlat om 00-04, vilket är en annan sak. 05 ändra dem kablarna till blinkers vilket gör att det inte går att gå till volvo och bara köpa en 3polig sockel. (Som jag förstått det, var på volvo idag och kollade och dem hade 1 USA variant men den såg exakt likadan ut som den som sitter i nu (2 polig sockel)) 00-04 är det 3 kablar från bilen men 2 poler på sockeln på den svenska varianten, alltså 1 extra kabel som är till för USA ljus. Jag kanske är helt ute och cyklar med det här, kanske svårt att förstå vad jag menar också. Hur som helst så undrar jag ifall någon har någon lösning? Jag vill inte kapa parkeringsljus kabeln rakt av för jag vill ha kvar det. går det att sno lite ström från p-ljuset utan att det blir skit av allt? Och hur kopplar man det på blinkers isåfall? Volvo S60 T5-07 Tacksam för svar! Mvh Fredrik



Svar på inlägget: USA Blinkers S60 -07



Men du vill alltså ha den vanliga blinkerslampan att lysa konstant och inte bara det lilla oranga som det gör org eller har jag fattat fel?


Precis!


http://www.vparts.se/se/s60/volvo-s60-2 . 0-v70.html


Passar: S60 00-04 (alla modeller)


Precis... men jag tror nog det är koppla in sig på pljusena som gäller.. Har inte sett eller hört någon som skaffat detta till facliften innan nämligen. Kan vara pga av att det redan har "usa style" från sidan!?


Ah läste lite för snabbt, trodde Frejo skulle ha till 00-04 Men jag ska fundera ut en lösning


Ja, du har väl varit och rivit kring lamporna en del innan så du kanske kan komma på något smart?! Allt ja kan tänka mig att är sno från p-ljusena på något vis...





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka