Har designat en egen fälg. Är den ful?

Tjenare! Har för första gången låtit tillverka en egen fälg till min fälgfirma. Idag arbetar jag med grossister och leverantörer som levererar modeller som redan finns ute på marknaden. Detta gör att man hela tiden måste hålla koll på varandra och vara med och matcha priser etc. Jag börjar dock bli mera och mera sugen på att skapa mig ett unikt utbud av modeller som tillverkas efter beställning av mig själv då. Jag har idag fått till agenturen med ett riktigt schyst märke som sålt riktigt bra hela våren och nu in på början av sommaren. Dessa modeller är jag ensam om i Sverige men firman som jag samarbetar med är ifrån UK så modellerna finns ute på marknaden i främst Storbritannien. Jag tog hem en provorder med 40st fälgar som jag själv inte tyckte var en direkt kopia av något man sett tidigare. (dvs inte en ren kopia på en BBS eller Vossen fälg etc) Dessa har jag "själv designat" men börjar nu tveka lite på om dom är fula? Trodde denna limiterade utgåva av väldigt få fälgar som hittade hit skulle vara slut innan dom ens hamnade i Sverige. Men hittills har jag inte ens haft 1 endast samtal eller mail på dom? Självklart är priset avgörande och jag har satt en ganska låg nivå i mina ögon sett till vilken finish det är på produkten samt att den endast kommer i en limiterad utgåva. 8,5 x 20 - ET38 10 x 20 - ET45 (passar bra på E90, F30 samt F10)



Svar på inlägget: Har designat en egen fälg. Är den ful?



Jag tycker iaf den var riktigt snygg! Läckert att splitskruvarna sitter så långt in. Kanske lite svårtvättad dock, för man vill väl ha rent ända in till skruvarna... //Brådhis


på bilen såg den inge bra ut men på bilden utandäck så såg den mera intressant ut


Helt ok utseende och definitivt något jag skulle kunnat tänja mig.


Jag tycker de ser bra ut, men iaf jag är feg när det gäller att köpa fälgar till min bil utan att ha sett bilder på den fälgen monterad på en likadan bil. Vill ha ett hum om hur det kommer se ut. Edit: Menade att om en fälg är ovanlig så finns det ju inte så många andra som köpt fälgen och modellen inte är inarbetad. Sen finns ju ifs photoshop för den tekniskt kunniga .


Personligen går alla fakesplit bort för mig, och jag tror inte de hade sett så dumma ut utan skruvar? Tycker också det var riktigt snyggt med läppen på insidan.


Varsågod för reklamen, tsdi.


Haha fyndigt! Såg ju bra ut ! Nu pratade jag ju bara generellt när det gäller fälgar, är på jakt efter andra fälgar. Photoshop är bra att ha


Såg bra ut på golfen


Hehe.. Ja det är ett vettigt verktyg ibland





Kan inte trenden med svarta fälgar bara försvinna...


Inte för att låta nedlåtande osv osv, men jag tyckte inte om dem.


Lite udda, bra show fälgar! På rätt bil blir det bra, såg bra ut på bilderna!


Designen är snygg och priset var helt okej, men säger som FLindgren: svarta fälgar, njaae..


Jag tycker fälgen är riktigt snygg. Hade den funnits i 18" och med bultcirkel 108/5, 110/5 eller 112/5 hade jag gärna skaffat sånna till min Saab.


riktigt snygg!


Helt klart snygg fälg! Har tröttnat på fälgar med kant, ett helvete och hålla rent, så mera i detta stuk tack, mycket djup i fälgen hade vart fint också, tex som concavo


Jag tycker att fälgen är riktigt snygg


Såg riktigt bra ut. Missade de tyvärr när jag beställde fälgar igår annars hade de varit väldigt intressanta. Gillar ekrarna samt färg kombinationen glansig svart med borstad "ansikte". MEN!! Saknar concav djupet i de och tyvärr är det en sådan hysteri kring det så folk kollar endast på om fälgen är concav eller EJ. Samma sak för ett par år sedan när det var inne med breda banor. Men som sagt om jag ska gnälla så är det över att de inte är djupa nog. Annars en grym fälg och riktigt bra jobbat med designen! Och jag måste tyvärr beklaga över att jag inte sett de innan Annas hade jag köpt de till min nya bil. PS såg din e65:a för ett par dagar sen nära där jag bor i stan, hur har det gått med den?


Skulle lätt köpa dessa! måste skaffa ny bil först då





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka