Vart hittar man denna panel? (Golf 3, mk3)

Hejsan! Har köpt mig en Golf 3 från 92, går som en klocka och är riktigt nöjd! Tycker dock att bilen känns gammal inuti, mycket stela hörn och fyrkantiga klossar.. När jag sökte efter en dubble-din lösning så hittade jag dock denna bild: Det jag fastnade för var inte själva duble-din lösningen, utan snarare panelen som går från vänster fläkt till dom högra - avrundade och snygga hörn + att det tar bort så mycket av den kantiga gamla stela känslan! Har kollat lite på Ebay etc, men hittar den inte någonstans.. Så jag tänkte kolla om någon här på forumet vet vart denna mer "avrundade" panel går att köpa? Tacksam för svar



Svar på inlägget: Vart hittar man denna panel? (Golf 3, mk3)



det är väl från en golf 4 ?


Är icke från en golf 4, det är säkert något hemmabygge. Men det finns folk som fått in inredningen från en golf 4 i dom.


Såg det först nu med att folk byggt om dom så att dom får MK4:ans interiör, sjukligt snyggt i mitt tycke! Bör det vara lätt att få tag på panelen till en mk4 och byta ut den som sitter i nu?





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka