Spraymåla innertaket svart????

Hejsan, tänkte spraymåla innertaket till min 745a svart. nån som har erfarenhet? taket är från en 945 (de är ju inte slätt som i 740 innertak) utan lite noppigare.. nån som vet nån bra färg och hur man ska gå tillväga? Med vänlig hälsning Emelie



Svar på inlägget: Spraymåla innertaket svart????



Osäker på resultatet.. skulle nog testa pensla på med en tygfärg som du spär ut lite mindre så den blir lite kletigare så att säga :-)


Blir lätt flammigt med spray då det drar åt sig mycket i tyget


Sprayade mitt tak med vanlig hagmans svart och det gick väll åt fem burkar för det blir lite flammig och krävs mycket färg. Men en riktigt sprayburk för tyg funkar nog bättre. Lät det stå och torka i väl ventilerat i två veckor och jag kände aldrig någon lukt av det i bilen. Tyget var ljusgrått före. Man får lägga på mycket färg om man vill ha det kolsvart.


Här finns det några trådar i ämnet att tillgodogöra sig tips ifrån. http://www.garaget.org/forum/search.php . 1160471282


Jag sprayade mitt i 206an. Funka bra. Men går år rätt mycket färg, annars blir det flammigt!


Jag får fundera hur jag ska göra känns ju sådär om man misslyckas inte så lätt att köpa ett innertak och skicka på bussgods eller sånt heller om det går åt helsike..


Det finns sprayfärg avsett för textilier, jag vet att i alla fall Swedol hade för nått år sedan. Vad jag testat mig fram till så funkar vanlig sprayfärg också, men det går ju åt några burkar, Men lika flammigt som lindgren fick det, blev det inte för mig. Glöm förresten inte att komma in på det bästa forumet och uppdatera oss hur det går med RS:en.


Är det tyg så ska det självklart målas med tygfärg.. Herre gud va oseriösa vissa är.. Här finns möbelfärg på burk, har inte testat det än men jag tänkte göra det någon gång i sommar. http://www.fabricspray.eu/index.php?se_ . elfarger,8 Dom har även lite billigare färger avsedda för kläder, det borde räcka gott o väl för ett innertak.


Jag får fundera på de där lite nojjig är jag.... RSén går fint den tycker forumen är så krångliga... menar du lynxtalk? Fått veta att oktan skruvat på den så är värre tändning går som ett skott





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka