Bygga neon slinga med blå slang och led/vanliga lampor

1.hej jag håller på med neon och ledljus i bilen. har tänkt ett tag, är de möjligt att få blått neon ljud, alltså blått ljus fårn vanliga lampor och man lägger ex ledlampor i en blå genomskinlig slang typ denna http://www.biltema.se/sv/Fritid/Tradgar . ang-26517/ 2.de borde ju bli mycke billigare neon och lätt att koppla direkt till basen så de blinkar i takt, om nu neon kan blinka till strömmen från högtalarutgångarna? eller måste man isf ha vanliga lampor? fast de blir ju för varma väl för slangen? 3.vad är de för skillnad på led och neon lampor?



Svar på inlägget: Bygga neon slinga med blå slang och led/vanliga lampor



Finns ju färdiga kitt för småpengar tror att det blir dyrare att bygga själv tyvärr,


1 meters på ebay 12 volt 40 kr hem i brevlådan. lyser bra


2) Sluta koppla in "bråte" till slutsteget som inte ska vara inkopplat. Som tidigare påpekat (i din andra tråd) skaffa en kontrollbox! 3) Neon är enkelt förklarat "ett lysrör". Led...ptja...hur en LED ser ut vet väl "de flesta"


oj de var billigt, jo men ändå, hade vart kul o veta om man kunde göra egna blue light neon effekten med hemmagjorda grejer, ex en genomskinlig blå slang med led lampor i. är de någon som vet om den kända lamptron sound activated modulen funkar til lled ljus? , http://www.coolerkit.se/shop/lamptron-l . 1125p.html


Utgången på en ccfl-inverter lämnar några hundra volt...så...hitta något annat





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka