Kolfiberdetaljer

Fick paket levererat idag med lite kolfiberdetaljer och emblem från eBay (England/Kina/Hong Kong). Man kommer sjukt billigt undan! Tänkte matcha 350:ns svarta kolfiberhuv med svarta kolfiberkåpor för motorblocket, Battery och Brake fluid. Var riktigt bra finish på dessa faktiskt. Funkar?



Svar på inlägget: Kolfiberdetaljer



snyggt


Vad är det vi ska diskutera?


Undrar jag med!


Huruvida garagetmedlemmar, företrädesvis 350Z-ägare, har någon synpunkt på om det blir snyggt eller ej att ha dessa kolfiberdetaljer i motorrummet istället för originalen.


Personligen förstår jag inte tanken med att diskutera det. Menar, tycker du det är snyggt så är det väl allt som räknas? Kan köpa det om man står precis mitt emellan och väger och inte kommer fram till det ena eller andra, men, med tanke på att du redan köpt så -antar- jag att du tycker det är snyggt?


Ok, I see your point. Kanske skulle ha utvecklat första inlägget i stil med "om nån har gjort liknande grejer, gärna på en 350z, så får ni gärna komma med synpunkter/tips/råd, var den lätt att montera" osv för att få lite input. Kan ju utveckla tråden vidare, eftersom det fortfarande handlar om kolfiberdetaljer i motorrummet, med en före och efter-bild: samt fråga om lite input för denna, som jag tänkte inhandla: Hjälper den där plattan till nåt för inluftens skull eller är det försumbart? Jag ser det mest som en detalj för att matcha resten av de svarta kolfiberdetaljerna, men om den har en funktion också så är det ju bara tacksamt.


Då är jag med. Tycker personligen att det (nu, dvs helt nytt osv) ser betydligt trevligare ut på "efter"-bilden (o då är jag trots allt inget större kolfiberfan)


Yes, jo som nån skrev, klart jag gillar det själv också annars hade jag inte köpt det Som det såg ut när jag köpte den (före-bilden) så fanns det ingen direkt tanke på tema/utseende i motorrummet. Tänkte ändra på det. Sett lite bilder på en 350 där nån hade folierat fjäderbensstaget i kolfiber också. Kan också vara nåt kanske, för att få svart och rött som tydliga huvudfärger, som resten av hela bilens exteriör. Skulle gärna ha röda slangar istället för dom blåa, men det vete tusan om jag ger mig på...


Angående den biten som sitter vid fronten som stänger av luften så har jag för mig att jag läst någonstans att den gör så att luften blir mer koncentrerad till kylet! så den har en funktion.





+1 Jag har själv en sån, ser bra mycket snyggar ut också.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka