Fälgar och sänkningssats till Saab 9-5 sedan?

Tjena, hade tänkt köpa mig fälgar och en sänkningssats till min 9-5 Aero Sedan, men vet ej vad jag ska köpa. Vad gäller fälgar så har jag tittat lite på dessa: BBS CK: http://www.bbs-usa.com/road-wheels-deta . 7&WF=4 BBS Challenge: http://www.bbs-usa.com/road-wheels-deta . 5&WF=8 Sen undrar jag också vilken sänkingssats man ska köpa, har tittat på Realcar's som enligt dem ska sänka runt 40mm: http://www.realcar.se/product.php?id_product=12386 Tips på andra fina fälgar/bra sänkn.satster? MVH



Svar på inlägget: Fälgar och sänkningssats till Saab 9-5 sedan?



Ingen?


Har du råd så ska du absolut köra på Challenge fälgarna, grymt snygga.


Jo jag tycker de är lite finare, 19" borde väl bli bra? du vet inga bra sänk-fjädrar?


19" blir nog alldeles utmärkt, men tänk på ET måttet om du ska sänka bilen. Har bara provat ett märke på sänkfjädrar, H&R köpte jag till en V70 jag hade för ett tag sen. Var nöjd med dom, funkade till vardaglig körning.


Hade tänkt köpa 19" Challenge. Frågan är hur mycket man vågar sänka bilen utan att det tar i. Tror du 30-40 mm fungerar?


Jag sänkte min v70 med 30mm och körde med 18" 225/40-18 utan problem. Då är vi 4 i familjen och hade även hund då.


Låter bra, hur tror du H&R's fjädrar fungerar?


Funkar nog väldigt bra skulle jag tro. Är ju ett välkänt märke.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka