Avgasystem volvo 850 t5

Jag sa bara hur det stavades. Det är inte att ge skit åt någon. Vilka andra modeller, mer exakt, har du sett att det varit utskuret original?



Svar på inlägget: Avgasystem volvo 850 t5



ja det är utskuret orginal vad jag vet , har en 850 t5 till med orginal avgasystem och där går det till vänster sida och ut , o där är är det utskuret någon som har en 850 t5 från -94 att jämföra med ?


Båda sidor utskurna trodde jag du menade? På en sida har väl alla?


det är det jag försöker få fram här min är inte utskuren på någon sida? varför?


Inte ens på ena sidan menar du? Skumt. Du vet inget om kofångaren eventuellt är utbytt från någon snikmodell eller liknande?


jag vet inte om den är bytad men det verkar konstigt att det inte är utskuret , kan vara att dem bytat den för att kunna ha dem stora piporna bak som ska bort , därav jag undrar varför för ska ha röret ut på vänster som det ska vara


Undrar om nedre delen går att byta ut tro? Har kikat runt lite snabbt på andra i 800-serien, och av vad jag kan se så tycks även SE-modeller har utskuret, eller har jag fel? Här är en:


precis, men jag vet inte varför min inte är det


Annars ser det ju inte ut att vara så svårt att kapa ur själv..


det vet jag om var bara lite fundersam över varför det var så





Här är en som har gjort det! http://www.backspegeln.com/tips_konsol.asp Annars går det och byta kofångaren!


har en svart från andra bilen men räcker det inte bara att såga ut?


Jo det räcker och bara såga ut;).


Alla modeller ska ha en glugg på vänster sida åtminstone. Konstigt att inte du har de, men förmodligen har någon lagt tid på att lägga igen det för att ha dem där dubbla utblåsen i mitten istället...


kan var så , ska kolla mer noga sen om jag ser något som ser lagat ut





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka