Golf 6 byta till xenon?

Jag har en Golf 6 1.4 TSI DSG7 Masters. Jag är trött på det gula ljuset från lamporna och vill byta ut både halvljus, helljus och varsel/parkeringsljus eller vad det heter. Jag var på Biltema och istället för att köpa den vanliga H7 lampan köpte jag H7 för xenon. Hyffsat nöjd med ljuset men vad jag undrar är: Är det tillåtet att göra så? I övrigt undrar jag, om jag nu vill byta ut alla lyktor fram: Vad och vart köper jag skiten? Tack på förhand



Svar på inlägget: Golf 6 byta till xenon?



Vänta nu... du har endast bytt själva lampan... inget annat, halogen till xenon? och nej.. det är med stor sannolikhet inte lagligt att göra så, xenon ska enl lag bla ha automatisk nivåreglering..


Hoppas inte att du bara bytt bara lampan haha! Om du bara är sugen på att byta lampan så köp sk. Xenon-look lampor, enkelt och liknar xenon, delvis så är inte xenon svårt att koppla in men om du bara vill ha för utseendet så köp xenon-look, är det för ljusbilden så köp riktigt xenon. Och nej, xenon är inte lagligt förnsen du har spolning med torkare samt nivå-reglering, tror även att dj måste regestreringsbesikta kärran med det om det ska vara fullt ut helt lagligt hela vägen! Är dock inte säker på detta stycke dock, men så har jag fattat det!





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka