Köpråd till volvo 740 90- GL

Tjena har någon tips om hur jag kan snygga till min volvo för lite mindre pengar ? Kolla bilderna på min sida



Svar på inlägget: Köpråd till volvo 740 90- GL



sök, finns 100tals 740trådar...


Men vill ju ha lite nya och fräsha idér


ta bort fjädrarna = lägg bilen på genomslagsgummina, 17'' fälgar, tona rutor, hovalysen-vita blinkers-vindavvisare-addon, klart!


Haha det skulle vara kul men vill ha den mer än en vecka fälgarna har jag redan med 225-45-17 men är osäker om jag kommer igenom besiktningen


Fälgarna är inget problem inför besiktningen Börja med att skaffa tanklock Finns lite original styling, typ svart mellan baklysena och special film på bakersta sidorutorna (kolla på min), snowcap, addon, vindavvisar o.s.v. Billigare är typ, lacka B och C stolpen mattsvart, tona rutorna, vita blinkers fram och på sidorna


Har tanklock nu


GLT-grillen är snygg också (nej den heter inte "turbo-grill" då -90 turbo hade "940 front" )


Vad är skillnaden ?


Någon som vet hur man kan få snyggare motorrum och få lite mer kräm ur motorn btw ?






Svårt att komma på nya idéer till 740, då allting borde ha gjorts. Jag skulle kört på en rejäl uppfräschning, tvätta, försöka reparera lackskador om sådan finns, polera, se till att stödfångarna skiner, se till att ha hyffsat schyssta fälgar. Det är ju grunden. Sedan kan man tänka på sänkning, vindavvisare, addon, snowcap, säknning, jalusi ala 80-tal eller vad som själv faller dig i smaken.


Vad är en jalussi ? :o


Där är jalusi!


Ah Okej Men jag tonar nog heldre rutorna


Köp annan motor


Haha kanske ska göra det i framtiden


GLT har rutor istället för ribbor


Det ser ju riktigt fint ut men jag funderar på att göra min egna grill (A)



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka