Köp hjälp subaru impreza!

tjenare, behöver lite köpråd med för och nackdelar när det gäller subaru. användas som gat-racing bil. och skulle vilja plocka ut 400+ hk. och det ska fixas med väghållning, så vilken bil tror ni passar mej? pengar finns så att ja ska klara mej. men man behöver ju inte överdriva för dä. så är tacksam för mycket hjälp nu!! MVH



Svar på inlägget: Köp hjälp subaru impreza!



En STI 02-05 med 2.0l motorn så finns hopp för att klara lite över 400 hk utan att varken behöva röra motor internt eller låda för att klara effekten. Givetvis behövs kringutrustning som avgas, turbo, IC och koppling mm.


okej låter bra, men vad tror du om en GT? står dom pall för något.


Inte utan att byta till nyare 6-petad STI-låda eller utan att byta till smidda delar i motorn. Så 20-30k + 20-30k extra där. Men i en lättare bil visserligen.


nu är det dax, en GT blir det ska och kolla på en i övermorgon.. så var inte blyga nu gott folk! storma mej med tips och ideér om vad man kan göra för att byggen en värsting subba!!


som sagt köp en sti så slipper du byta låda och motor :p


jo det kan hända. men ja har inget för mej om dagarna så kan lika gärna ligga i garaget så en GT blir det


tänkte mer på alla pengar du förlorar det blir "billigare" om du köper sti direkt



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka