Volvo V70 Bi-fuel 07, Köpråd!

Hej! Jag funderar på att skaffa mig en Volvo V70 Bi-fuel från 2007. Jag undrar om det finns någon som har erfarenhet av dessa bilar/motorer. Vad finns det för brister? bra eller dåligt med gasdrift? Förbrukningen med mera? Vad ni tycker om bilen för övrigt? Vad det finns för fördelar med mera. Tacksam för svar!



Svar på inlägget: Volvo V70 Bi-fuel 07, Köpråd!



Vad får dig att fundera på att köpa en gasbil? Dieslarna går ju annars både bra, billigt och har lastutrymmet som en V70 ska ha


Dieslarna kostar c:a 5-6000:- mer i skatt än en gasbil... Och en gasbil går så vitt jag vet ändå hyffsat snålt. //Brådhis


Nja en t.ex 2.4D kostar lite över 4000kr/år i skatt. Inte jättemycket med andra ord. Man slipper ju gastanken och alla problem som den och gasen kan innebära (antar att det finns en hel del som kan gå sönder).


Från 2007 när dom fick partikelfilter, ja. Innan dess kostar 2,4D drygt 5900:- per år. D5 är ännu dyrare. //Brådhis



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka