Köpråd, Pontiac Bonneville 66.

Hej! Nu har jag sålt av mig alla bilar och håller på att letar efter en Pontiac Bonneville -66. Vill helst ha en 4 dörrars HT. Är de någon som har några tips på vad man ska titta på när de gäller dessa bilar? Eller nått allmänt man ska titta på när det gäller äldre amerikanare? Finns en på blocket nu som verkar vara i bra skick. http://www.blocket.se/vasternorrland/Po . =9&w=3 Sen en annan fundering, Kan man få tag på dragkrok eller får man bygga själv till dessa bilar? Tack på förhand!



Svar på inlägget: Köpråd, Pontiac Bonneville 66.



vad hände med soppa snål pendlar bil? Tjänar du så jäkligt nu att soppa inte är något problem längre


Dragkrok fanns original på dessa bilar och går att få tag i. Dom rostar i bakkanten på bakluckan ALLTID! Håll koll efter dåliga spackeljobb, Rostar under tröskellisterna. Alltid utrustad med 389, Såvitt jag vet inga kända fel utan är en robust motor, Finns att få med tvåport, Fyrport och tripack som gav runt 368 hk har jag för mig, trimvänlig! Inredningsdetaljer går att köpa nya, Motordelar är inga problem, Karosseridelar går att få tag i, Dock mycket dyrt. Ratten spricker och HT listerna brukar vara slut!


Ehh de löser sig nog. Nej men detta ska ju bli en glidarbil att ha på sommaren:) Har köpt mig en Volvo 850 GLT -97 Automat som jag pendlar med till jobbet nu bara. Fint att köpa en raggarbil att åka med:)


Okej tack! Då borde man kunna hitta en dragkrok nånstans att köpa till dessa. Skönt att kunna dra husvagnen med:) Bra då ska jag hålla koll på bakluckan då. Ja jag har sett att alla har 389:a, de är ju rätt lagom storlek på motorn. Men att de fanns med tvåport och fyrport visste jag inte.


Pröva på Sösdala angående draget innan dom klappar igen!


Instrumentbrädorna brukar spricka på fullsize-bilar. /Benny



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka