Köpråd: Bränsle snål kombi i 15-25.000kr klassen

Hallåå! ute efter en ny bil då vi får tillskott i familjen i november Så en kombi är ett måste är lite inriktad på en passat TDI då dom är sjukt bränslesnål och sambon gillar passater :p Men är öppen för förslag! får inte kosta allt för mycke mellan 15 och 25 hade jag tänkt mig och vill inte ha någon som rullat 183.0000 mil har väl inte så många krav förutom att det inte ska va någon gammal pråm och AC är ju alltid skönt att ha sen en kombi som sagt och ingen bränsleslukande bäst! dom jag har titta på mest är som sagt passat TDI -97+ och audi a4 tdi 97+ sen så sneglar jag lite på dessa underbara dieselmercor men sambon är inte så förtjust i dem men hittar man en fin till bra pris kanske hon går att övertala :> men kom med förslag både diesel och bensin!



Svar på inlägget: Köpråd: Bränsle snål kombi i 15-25.000kr klassen



jag prutade ner en Citroen C5 kombi igår till 15 lappar. Det är en 2.0 136 hk. Automat. En bra bil med sjukt mycket utrymme. En V6 bör undvikas dock, trots låga priser. Har en Passat en bit bort med en 1.8 (utan turbo) med acc (kyler kanon) och automat -00 som nog går för 13-15 lök. Har sett den själv. Vettig bil men för klen maskin på 125 hk. Säkert snål dock. Volvo V70 modell urtid dvs den första modellen går att finna. Men de är törstiga. Grattis till tillökningen!!! Audi A4 och Volvo V40 går inte barnvagnen in i. Tro mig.... Har 3 ungar. Saab 9-5?


saab och cittra är no go! avskyr bilarna speciellt saab :> Passat lutar det mest åt då en 1.8 icke turbo eller en TDI dieslarna går ju bra mycke billigare än bensinarna dock och dom har ju lite längre livslängd. Automat är jag lite rädd för sålänge det inte är en merca, enda bilarna jag gillat med automat är mercorna speciellt diesel. :p tackar tackar!


http://www.blocket.se/vasterbotten/Volv . =4&w=2 såg iofs hyfsad ut men bränsleförbrukningen är väl inte speciellt attraktiv :p


http://www.blocket.se/gavleborg/Skoda_O . =4&w=2


Under en liter är nog att drömma. Men: Bra bil, går att laga för rimliga pengar. Pruta och köp.


Köp inte en bil utan AC! Tro mig. Halvkul att ha en liten som håller på att kola av i värmen och skriker som en gris pga av detta. Tänk inte ens på det.


haha smart


Grattis till tillökningen. Toya Avensis? Mazda 626? Funktion och låga ägandekostnader, oftast mkt strulfria. Eller är ni japsallergiker? A4 trånga bilar med barnvagn. Passat rymligt, men ack vad tråkiga att köra oavsett motorval.


Hade valt en passat, octavia eller en avensis! Men passaterna med turbo lär inte skilja så mycket mot de utan i förbrukning. Köper du en octavia eller en avensis så finns det ju relativt snåla motoralternativ.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka