Köpråd: Byta Volvo 945 turbo-96 mot 190e 2,6 -88

Tjenare, ska eventuellt byta volvon mot en merca 190e 2,6 i helgen mest för att jag är sugen på något annat. Vad ska man tänka på när man kollar på bilen? Han har berättat att någon bussning i bakvagnen är dålig så den klonkar lite grann... Rost i sparklådor osv ska jag ju kolla men någon speciell merca rost? Här är bilen i fråga: http://www.blocket.se/dalarna/Mercedes_ . =9&w=2 Och är det värt att byta rakt av? Tack på förhand! MVH Linus



Svar på inlägget: Köpråd: Byta Volvo 945 turbo-96 mot 190e 2,6 -88



Jag hade behållt Volvon.


inge rost eller dyligt, endast lite över plastskärmarna på dörrarna, har plockat av dom å resten av dörrarna är helt ok! fin i lacken. ena sekunden ingen rost nästa LITE bakljuset är sönder på sista bilden ser ut som en spricka jag hade aldrig bytt med tanke på att den är från 1988 och din 945 är från 1996 du kan trimma din volvo duktigt sen är volvo realtivt lättmekat och man kan rostlaga utan större kunskaper mercedes rostar friskt vad jag har erfarenhet av samt om du inte mekat med de bilarna skulle jag behålla volvon alla dagar i veckan vet inte milen på din 945 men hans har gått 35k för en volvo är 35k inkört^^ mercedes hmm hade det varit en diesel är det en annan femma men jag hade aldrig bytt


måste dock fråga om du är född 1995 varför har du massa bilar om du inte ens har körkort får inte ihop det där lolz


Okej, ska kolla på bilen i helgen iallafall så får se hur fräsch den är. Min 945 har gått 289xx. Och angående din andra fråga så köpte jag en 745 och insåg att det är kul att gå plus på bilaffärer så nu kan jag inte sluta.... Samt jag övningskör med bilarna.


då borde du veta att man inte ska byta ner sig:cool:


Hehe jag förstår vad du menar


Att Mercedes skulle rosta mer, vara svårare att arbeta med eller hålla sämre är inte korrekt. Mercedes är runt om i världen kända för att vara omöjliga att ta död på, det ryktet har inte Volvo. En liten 190 med sexa är mycket roligare än en stor familjekombi, vill du pröva något annat så hitta en fin Mercedes och känn på den. Så slipper du fastna i de typiskt svenska fördomarna om att vår lilla lilla biltillverkare Volvo är de enda som kan bygga bra bilar i världen!


Jo roligare vet jag, hade en 2,6 förut dock var de nå fel på den då den sög bensin som satan och då snackar jag typ 2 l milen... Men är dom lätt skruvade?


Kan nästan hålla med dig om det mesta, men rosten..där har vi delade meningar.






byt byt byt byt byt .... hur kul på en skala från 1-10 är ett volvo skåp ?? typ 0,5


Klart du ska byta! Fifth gear gjorde en film om en merca där den blev dränkt, sprängd och överkörd av monstertruck som funkade! Kolla!


Hehe volvo skåp är kul dock är mercan roligare! Synd att de inte är turbo...


Haha ska leta reda på den


hm tycker du volvo skåp är kul kommer nog mercan va super duper jävel kul


Luktar projekt här va?


Haha jo


Säger samma som pim_pim skriver i första inlägget


Ja de skulle vara jävligt schysst!


Jo får nog sova på det hehe... Men men han kommer ju inte förens lördag!



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka