Köpråd: Evo vs Wrx

Tjena nu letar jag projekt till vintern och vet inte vilken bil jag ska ha letat evo länge nu men hittar ingen i min smak så börjat leta wrx vilken bil är bäst ? För och nackdelar? Viken bil de än blir så ska bilen byggas i kolfiber och trimmas !



Svar på inlägget: Köpråd: Evo vs Wrx



Vilken av dem? Finns ju hur många olika modeller av EVO och WRX som helst.. Men överlag krossar ju EVO vilken WRX som helst, kolla på STI om du ska ha något vettigt som ska trimmas!


Letar evo 7-9 och de va sti jag mena


Jag är själv sugen på en STI men som jag förstått det ska EVO ha lite vassare prestanda men Subarun lite mer förfinad och bekväm.. Har även fått för mig att en STI är lite hållbarare rent generellt om man inte trimmar som en tok (tänker då på 2.0L motorn och inte de nya)



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka