Råd om Audi A4 1,8 1997

Hej Funderar på att köpa en Audi A4, vore tacksam om svar, vad man ska titta extra på och vanliga fel. Tack på förhand



Svar på inlägget: Råd om Audi A4 1,8 1997



Gör en sökning på modellen så finner du massor med köpråd. Skulle du tröttna på effekten så glöm allt vad trim heter till den motorn, köp hellre en 1.8T/1.8Ts direkt.


Länkarmar/framvagn, kärvande bromsok bak, ABS-styrdon som kan börja krångla på bilar som gått 20k+ (dock relativt billiga att fixa, skickas på renovering för strax under 2000). Rost/galvsläpp baklucka och skärmar, AC/klimat som inte kyler (ålderskrämpor). Glapp/klonk i transmission på bilar med quattro. Bilarna är hyfsat väl rostskyddade undertill, dock så sitter bromsrören lite illa till så ta en titt på dem också. edit: airbags i framstolarna lägger oftast av pga att kontakten under stolen lätt blir glapp, fixa kontakterna och airbagen funkar igen, värmesits framstolar lägger av pga slitage/brutna slingor = kortis...



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka