Köpråd: Pendlar bil max 65k

Hej! Då var det dags... äntligen. Efter att kollektivtrafiken ännu en gång höjde priserna i Skåne för tåg och buss får det nu vara nog. Behöver hjälp med att hitta en bra bil med komfort, rolig att köra, håller. Helst ska det vara kombi men inget måste, är 201cm, 104kg och känner att kombi brukar i regel vara större samt att man kan lasta in allt möjligt skid där. Kommer inte köra några extrema sträckor direkt ... ca 6 mil om dagen. Har än så länge kollat på dessa: Audi A4/A6 02-04 BMW 3-serien 02-04 Subaru Impreza (?) SAAB 9-3 / 9-5 Aero 00-06 Kan ta mig i princip var som helst i landet för att kolla på en bil. Några exempel http://www.blocket.se/blekinge/Subaru_I . amp;last=1 http://www.blocket.se/stockholm/Superfi . _8&w=3 http://www.blocket.se/skaraborg/BMW_320 . _8&w=3 http://www.blocket.se/ostergotland/BMW_ . _8&w=3 Är dock tveksam till BMW 3xx hittar bara bilar som har gått så lååångt 20k+ men de kanske inte är något märkvärdigt? Tack på förhand! Nej .. jag vill inte ha något Toyota / Golf



Svar på inlägget: Köpråd: Pendlar bil max 65k



Törstiga bilar. Har du funderat på Honda Accord 2.0? Pigg bil som inte drar så värst mycket. Ca 0.7 på motorväg. Kamkedja, problemfri, snygg, hyfsat tyst. Hade en innan min 320d men pendlar för långt idag för bensin.


zoopåse: Påstår du att Accord 2.0 är pigg så har du missat mkt! jollan: 9-5an ska du ta o kolla närmare på!


Nyare Passat eller Touran. Diesel, mycket bil för pengarna enligt mig. Går äckligt billigt vid långa mil, runt halvlitern.


Trippel: Med risk för att låta töntig som försvarar: Har kört både Ferrari f430 och Lamborghini gallardo. Utan att jämföra dem så tycker jag att just pigg är ganska passande ord för Hondan. 155hk v-tech och kvick automatlåda samt 1500kg i tjänst ger ändå lite lagom skjuts jämfört med många andra standardbilar. Visst 320d:n är snäppet kraftigare. Lite närmare V8-känsla med dieselvrid och 177hk.


Jag hade aldrig tänkt tanken att köra 6mil per dag med en Impreza, det är en leksak men inte mycket mer. Den är nästan lika rolig att köra som den är obekväm att åka i. Jag hade personligen köpt en BMW E46 och där är 20.000mil ingenting, de har potentialen att gå minst dubbelt så långt utan några som helst problem vet jag av erfarenhet. Rolig liten sak med god komfort och låga driftkostnader, men en 320i är ett lite dumt mellanalternativ satsa antingen på de större sexorna eller kliv ner på 318i/320d är mitt tips.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka