Köpråd slutsteg

Tja! vilket slutsteg är å föredra? 1. http://www.ridetech.se/lanzar-max-2000w . teg/9658-0 2. http://www.brc.se/slutsteg/sony/sony-xm . teg-1100w/ det ska driva denna bas:http://www.jbl.com/PT-BR/Products/Pagin . ID=GTO1014 tacksam för hjälp!



Svar på inlägget: Köpråd slutsteg



http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=585618


är det inte lite klent med watt i den? (helt ny inom billjudsvärlden) testade basen med syrranspojkväns RTA slutsteg på 960watt å vill helst inte ha klenare steg än det. men de kanske inte spelar så stor roll?


Just siffran på papperet spelar ingen roll, det är kvaliten på steget som är viktigt. Är det dubbla talspolar på basen?


som sagt är nybörjare... vad innebär dubbla talspolar? känner mig lite efterbliven nu, men men alla har vart nybörjare


Jo visst. Åk till en affär för att få hjälp, det kommer mest troligt att kosta lite mer men å andra sidan kan du få hjälp med precis allt rörande ditt ljudbygge.


http://www.bilstereopiraten.se/slutsteg . udio-d3600 Har sådant slutsteg liggandes som blev över på en installation, helt nytt och oanvänt i kartong.


Det steget är kraftfullare än båda du länkat.


Han länkar dock 2 slutsteg för 2000:-



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka