Köpråd. Billigare, snål familjebil. 2+2

En ung bekant letar en familjebil/pendlarbil. 12 mil om dagen. De är 2 vuxna + 2 bebisar. Bilen bör vara en kombi. Pris max 80000. Helst 50' då ekonomin är inte den bästa. Har kollat in en Mitsubishi Lancer. Grabben är inte så duktig på att meka med bilar. Vad tycker ni? Andra förslag?



Svar på inlägget: Köpråd. Billigare, snål familjebil. 2+2



http://www.blocket.se/blekinge/Opel_Vec . =7&w=3 Fin bil,stor som satan i bagaget och baksätet! Det mesta i utrustningsväg som acc abs esp och sådant finns oftast på dessa. går skapligt billigt för storlek (Talar av egen erfarenhet) satsa på 2.0T då 2.2liters kan krångla då å då, finns även en 3.2 V6 och 2.8Turbo V6 men dessa är inte intressant antar jag dom vill åka snålt. Finns fler exemplar på blocket men tog första bästa för vägledning


Skulle satsa på en toyota avensis, bensinsnål och stor, skulle aldrig satsa på opel dock, har för mycket dålig erfarenhet av dem http://www.blocket.se/malmo/Toyota_Aven . 10&w=1 har du en bra bil, driftsäker, bra betyg på bilbesiktningen.


Opel? Nej. Toyota? Ja! Ev Honda, Mitsubishi eller Subaru. Familjen har en vass A4 STCC idag. Klarar knappt till soppan. 1.2 l milen. Och behöver köpa en mindre bill till. Till frun en automatare. Alla förslag välkomna!


Jag köpte i våras en Ford Focus kombi (-05, nya modellen). De ligger runt dom pengarna beroende på mil osv. Hittills drar den 0,54 l diesel/mil och då är min med stora dieseln på 2 liter och 136hk. Den här kanske? http://www.blocket.se/goteborg/Ford_Foc . _9&w=3 Eller den här, automat: http://www.blocket.se/lulea/Ford_Focus_ . _9&w=3


http://www.blocket.se/angelholm/Honda_C . 11&w=3 Civic Aerodeck med vtec-e motorn, gott om plats och en snål motor.


En C5 diesel http://www.blocket.se/dalarna/Citroen_C . 14&w=3 http://www.blocket.se/ostergotland/Citr . 14&w=3


Accord tourer är stor och börjar komma ner i pris. Pålitligheten själv.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka