Köpråd: Audi A6 Avant 4.2 (1999 till 2004)

Kommer inte ihåg karossbetäckningen tyvärr, men ni förstår vilken jag menar. Hört att lådorna kan strula och framvagnen, är det någon som har mer info angående lådan (framvagnen vet jag redan ) och övriga problem, om dom finns? Är ute efter en tung dragbil som inte är diesel och är BEKVÄM även på motorvägsfart! /Johan



Svar på inlägget: Köpråd: Audi A6 Avant 4.2 (1999 till 2004)



C5 är det du tänker på. Klen framvagn löstes väl i samband med att modellen uppdaterades och faceliftades nån gång runt 2000? A4orna förbättrades runt 99 vill jag minnas.


Var en tråd för ngn vecka sedan som jag svarade i. Kan ha vart om S6 men det är ju samma lika så testa att leta rätt på den, eller hör av dig om du inte hittar den så kan jag rapa upp det jag skrev igen.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka