Köpråd: Spackel till plastade dörrsidor.

Jag ska iväg lite senare till biltema och köpa lite grejer för att göra klart mina dörrsidor. Kollade upp lite spackel osv, men det finns 3 olika spackel som man kan välja. http://biltema.se/sv/Bilvard/Spackel/Gl . kel-36061/ (Långtrådigt & korttrådigt) Och sen denna: http://biltema.se/sv/Bilvard/Spackel/Gl . kel-36053/ Finspackel har jag inte en aning om vad man ska ha, så gärna ett tips där också ifall någon har erfarenhet av detta o vet vilken man bör använda. Mvh Hassman



Svar på inlägget: Köpråd: Spackel till plastade dörrsidor.



Njjaaa det beror väll sig på hur mycke det e du ska spackla, ska du spackla mycke så köper du den du länka överst + biltema finspackel så du får en bra finish på det hela. E det bara lite du ska spackla så räcker det enbart med att du kör me finspacklet


http://biltema.se/sv/Bilvard/Spackel/Gl . kel-36053/ http://biltema.se/sv/Bilvard/Spackel/Zinkspackel-36054/ dessa 2 brukar jag blanda ihop.. då får man både hållbart samt hyffsat lättslipat spackel.


Du brukar aldrig köra på finspackel efteråt alltså?


ska man klä så är det bara bortkastat..


Okej, exakt det jag ska göra senare så då skippar jag finspacklet


vad ska du klä med?


Så långt har jag inte kommit ännu, men har tänkt tanken på något "fake" skinn eller liknande. Men kan lika gärna bli nåt väldigt simpelt som högtalartyg.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka