Köpråd Subaru Legacy -94

Någon som har erfarenheter av den gamla modellen? Det jag vet om dom är att dom rostar utan nåd och har dåliga växellådor, sen är det väl inte den vackraste bilen heller. Men vart ska man kolla rost, som alla japanpeser, DVS överallt eller finns speciella ställen? På vilket sätt är växellådorna dåliga Den jag kollar på är en 2,0 116 hk, säkert skitslö, men i alla fall, vad är dåligt i växellådan? Dritsäkerheten bör vara på topp som alla japaneser, därför jag vill ha en sån som vinteråk. Men finns det något speciellt med motor/drivlina man ska se upp med, förutom att kamremmen ska bytas då och då? Har ni bättre tips? Fyrhjulsdrift krav, och hög dragvikt är mycket bra om det är.



Svar på inlägget: Köpråd Subaru Legacy -94



du ska åxo va noga med elen kolla allt el å gärna prova flera gg. Kolla såna grejor som bromsar,ABS,kolla skivor runt om. Men dåliga V-låder det kan jag inte svara på men jag har kört ett par japanare å oftas har synk ringarna på 2-växel slutat fungera när lådan är kall.


En Opel Frontera skulle du ha


nej han ska köpa bil inte dynga


Är iaf inte upprostade.. Men kanske lite större bil än va du tänkt dig..


Nej, men frontera är verkligen inte mindre rostbenägen än subaru. Dock byggdes dom i Thailand i sammarbete med Isuzu så dom håller ju rätt så bra Däremot har jag funderat ett tag på vad som skulle hända om man stoppat en Saab 2,3 turbo i en frontera... Blivande projekt kanske... nästa vinter??


nja dem är inte bättre än en subaru. nä satsa på en subaru du.


Chevrolet


Jag tittade lite på dessa förut, tändkabelsats 1000:- till en fyra! I helvete heller tänkte jag & köpte en Cherokee.


Jag hade en sån. Aldrig amerikanske nyare än 70 igen.






Min chevrolet går som ett klockspel


Amerikanst nyare än -70 är ju lite plastigt. Har en Ranger nu och jag förstår precis varför de kostar hälften mot en Commanche... Men Chrokeen gjorde ett bra jobb, Rangern är inte heller någon dålig bil & jag var nöjd med min Dodge B250 också. Som sagt, detaljkvaliten är ju bedrövlig & det mesta är stenålder i dem men nåt egentligt fel är det väl inte.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka