Köpråd: Bästa flyttbil från USA?

Hejsan! Det blir dags att flytta hem o jag funderar vad skulle vara den bästa bil att tjänna pengar? Corvette? Mustang? Camaro? AMG Mercedes? Eller? Pris up till $ 60 000. Jag är tacksam för alla råd.



Svar på inlägget: Köpråd: Bästa flyttbil från USA?



Mina kompisar var sommarvikarier på Kumla. De sålde nycklar så juggomaffian kunde rymma. För pengarna köpte de varsin Chevrolet Corvette från 50-talet. Dessa fina Corvskvättar lär vara värda en förmögenhet idag. Så varför inte en felfri och orörd Corvette 1958? http://www.clubcorvette.se/start.html


Jag tror du trollar. Måste kännas bra att kryssa runt i en Corvette och veta att det är blodspengar som betalat kalaset. Under tiden kan juggarna råna, misshandla och döda folk... Hoppas dina kompisar kör av vägen, eller råkar på nån annan ur "maffian" och ångrar sitt tilltag. IDIOTER!!


Jag har för mig att om du vill ta hem en flyttbil från usa så måste du ha ägt bilen där i 12 månader, samt bott där minst lika länge. men jag är inte helt hundra på att det är så.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka