Köpråd: Förslag på förstabil 65-120tkr.

Fyller 18 om några dagar och det är ju dax och skaffa bil snart. Så vad ska man ha för bil, kom med förslag. Föruton nån Volvo 740 eller nå sånt skit. Det ska vara lite ''tryck'' i den och man ska kunna åka 4-5 st. Bränsleförbrukningen spelar inte så jätte stor roll. ( men inte allt för mycket bara) Helst AWD och ett måste är att den är VÄNSTERSTYRD. Den ska vara skapligt snygg också och fungera till alltmöjligt. Tack på förhand, Philip.



Svar på inlägget: Köpråd: Förslag på förstabil 65-120tkr.



E36 M3 är en trevlig bil 3,2an då förstås


Man får väl tänka realistiskt angående försäkringskostnaderna för en sådan om man nyss tagit körkort och är 18. Men visst, det är inget dumt alternativ ifall TS hade tänkt ställa den på sina föräldrar! Jag skulle satsat på någon tysk bil!


Finns en hel del sådana här trådar redan. Har du inga krav eller liknande känns det meningslöst att rabbla upp alla fina bilar man kan köpa för 65-110k...


Vad har du för kriterier? Sedan? Kombi? Coupé? Vill du ha en bil med maximal körkänsla eller bara ett fordon att förflytta dig med mellan punkt A och B? Spelar bränsleförbrukningen någon roll? Var lite mer specifik så kan vi säkert lista upp ett par lämpliga alternativ



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka