Köpråd Brittisk sportbil Högerstyrd pris? Lotus?

Jag håller på att leta efter en sportbil att ställa i garaget och har nu fått upp ögonen för Lotus. Jag är för närvarande inne på en högerstyrd esprit från 88 och funderar lite på hur mycket man ska betala för en sådan kontra en vänsterstyrd. Är det någon som har några ideér eller tips på annan bil. Jag har även funderat bå en XL eller en lite nyare jaguar XK.



Svar på inlägget: Köpråd Brittisk sportbil Högerstyrd pris? Lotus?



Kolla på Pistonhead så får du se lite vad dom kostar i UK. http://classifieds.pistonheads.com/home/used-cars En bil som inte är så vanlig att se och en sportbil är Noble M400.


Tack för ditt svar, Har aldrig sett Noble förut, ser riktigt fin ut och ger lite av den gamla lotus Kit-car känslan. För min del är jag nog på jakt efter något mer klassiskt, är lite rädd för 30årskris stämpeln.


Här kan du se vad Jeremy Clarkson tycker om olika brittiska sportbilar http://www.youtube.com/watch?v=bARAs3nrTxQ



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka