Köpråd Volvo s40

Hej jag funderar på att åka och kolla på dessa bilarna http://www.blocket.se/goteborg/Volvo... . 15&w=2 http://www.blocket.se/goteborg/Volvo... . 15&w=2 Är det något jag ska tänka på? Är priset för högt för en 99? Tacksam för svar mvh



Svar på inlägget: Köpråd Volvo s40



ROST Jag hade faktiskt inga problem med min v40 jag hade i 1 år, men har hört andra som har problem med glappande framvagnsdetaljer och en helvetes massa rost. Törstiga är dom också.


svårt att säga iom att det inte går att klicka på länkarna.


Flickvännen har en Volvo s40 2.0 motorn 140hk -96 och den har gått 10500 mil och hon vill ha runt 10 tusen. Kollar man på blocket får man en rostskadad för 16 med samma mil. Aldrig haft några problem dom 4 år hon har haft den och kört över 4000 mil. Inte är den törstig drar 0.8 liter milen. Så köp en s40 du kommer bli nöjd.


Såg det nu att det inte gick att kolla på länkarna men det blev en s40 2.0T 4T 99 för 27 så bytte in min gamla bil^^ http://www.blocket.se/goteborg/Volvo_S4 . 15&w=1


Du länkar till en T4 som kostar 29 000:- men ok...


Prut? Den bilförsäljaren ligger vid mitt jobb, rätt trevliga killar faktiskt


Vet att de står 29 men bilen låg ute för 27 så fick de för de priset^^


Så blev det en T4 med och ingen 2.0T Det är ju alltid lite roligare



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka